Goede website bouwen met het Phoenix systeem

Een eigen website of blog beginnen

Behaal je geen of te weinig resultaat met je website? Word je niet goed (genoeg) gevonden in de zoekmachines?

Ik heb hier in de beginperiode zelf ook lange tijd mee gekampt. Op verschillende manieren heb ik geprobeerd een goede website in de lucht te krijgen: zelf knutselen, mijn buurjongen een site laten bouwen, en ik heb zelfs een keer een ‘professioneel’ webdesign-bureau ingeschakeld.

De websites zagen er echt mooi uit, dus was ik er in eerste instantie heel blij mee.

Maar na een tijdje begon aan mij te knagen dat ik niet zichtbaar was in de zoekmachines en dat er ook geen klanten binnen kwamen via mijn website.

Phoenix website systeem

Daarom ben ik verder gaan zoeken en uiteindelijk ben ik bij het Phoenix systeem van de IMU uitgekomen. Met Phoenix is het mij gelukt om een mooie en effectieve website neer te zetten, zonder technische kennis!

Daarnaast zie ik mijn bezoekersaantallen stijgen en haal ik daadwerkelijk klanten en omzet uit mijn website, terwijl de site hiervoor eigenlijk alleen een visitekaartje was.

Dankzij Phoenix is het voor mij nu mogelijk om de mensen te bereiken die ik graag wil helpen, zonder dat ik me daar zorgen over hoef te maken.

Met de Phoenix community heb ik er ook meteen honderden collega’s bijgekregen met wie ik in contact kan komen en waar ik mijn ideeën tegen het licht kan houden. Daarnaast staat het team van de IMU ook altijd voor me klaar om me scherp te houden met extra marketing tips en de juiste focus voor mijn website.

Geweldig om te weten dat er experts achter mij staan die ook als doel hebben dat ik vooruit kom met mijn website 🙂

Maar waar ik nog het meest blij mee ben met Phoenix, is de MeeGroeiGarantie. De IMU ontwikkelt elke dag door aan Phoenix, terwijl ik met mijn eigen business bezig kan zijn.

Nieuwe ontwikkelingen bij Google? Nieuwe online marketing tools? De IMU zorgt ervoor dat het in Phoenix komt, zonder dat ik me hier zorgen over hoef te maken.

Daar zorgt Phoenix eigenlijk voor: Zorgeloos ondernemen via het internet!

Wil jij ook een Phoenix website bouwen?

Omdat ik zo enthousiast ben over dit systeem raad ik het ook aan iedereen in mijn omgeving aan. Wil jij meer weten over Phoenix of over de IMU? Bekijk dan hier de website >>> Phoenix website

Wil je graag hulp bij het bouwen van jouw Phoenix website?

Daar kan ik je zeker wel mee helpen. Doordat ik zelf dagelijks met het systeem werk, al van in de beginperiode, ben ik er ondertussen erg vlot in geworden.

Verder was ik ook al altijd erg actief in de community om anderen te helpen, wat me dan ook samen met nog enkele andere ervaren gebruikers een 'Phoenix Pro' status toekende 🙂